WE WILL MEET AGAIN

Zolang het coronavirus onder controle blijft, komt er stap voor stap meer ruimte. Sinds 1 juni mogen wij ook weer open en mogen we u weer op ons terras en binnen in onze mooie Bistro ontvangen. Om er voor te zorgen dat u veilig en verantwoord kunt samenkomen in Bistro Berlage, zijn wij achter de schermen druk bezig geweest om alle noodzakelijke maatregelen te treffen. Maar we hebben ondertussen ook iets leuks voorbereid…

VORSTELIJK DINEREN

Stelt u zich eens voor, dat u op de plek kunt dineren waar in 2002 kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn getrouwd! Als de maatregelen dat toelaten, dan kan dat! Exclusief op de zaterdagavonden in juli gaan wij Bistro Berlage uitbreiden door de tafels van onze Bistro te verplaatsen naar de Grote Zaal van de Beurs van Berlage, om onze gasten na al die weken sociale lock-down te kunnen verwennen op een heel exclusieve plek. We verzorgen een avond met een uitgebreid driegangendiner naar keuze van onze nieuwe menukaart, met bijpassend wijnarrangement. Tijdens uw diner leert u meer over de geschiedenis van de Beurs en haar architect. Na afloop van uw bijzondere avond gaat u naar huis met het nieuwe Beurs van Berlage boek, waarin u rustig thuis kunt nagenieten van de prachten van de monumentale Beurs. Deze geheel verzorgde avond bieden wij u aan voor €57,50.

DRIEGANGENDINER

Wat dacht u bijvoorbeeld van een steak tartaar met kappertjeszout en gerookte tomatengel, gevolgd door een runderbiefstuk met knolsederijcrème en een saus van port, afgesloten met een selectie Hollandse kaas met een crème van witte chocolade en pastinaak. Of gaat u voor de vegetarische optie waarbij we beginnen met een soufflé van Gruyère met frisée salade, gevolgd door puy linzen met aubergine en afsluiten met een crème brûlée van citrus en ijs van Tony’s Chocolonely? Voor de visliefhebbers hebben we als voorgerecht geplukte krab en gemarineerde gamba’s, gevolgd door duurzaam gevangen tonijnsteak met parelgort en als kers op de spreekwoordelijke taart, eindigen we met een overheerlijke chocolade-moelleux van Tony’s Chocolonely met tonkaboonijs en caramelsaus.

NEEM NU EEN OPTIE

Wilt u ook dineren op de plek waar ons Koninklijk paar is getrouwd? Neem dan nu alvast een optie op een tafel. Geef uw voorkeur op voor een zaterdag in juli, we nemen dan contact met u op om de zaterdag af te spreken waarop we u mogen verwennen. Stuur een mail naar info@bistroberlage.com met als onderwerp Bistro Berlage naar de Beurs. Vermeld hierin duidelijk:
  1. Voorkeur voor een datum (4, 11, 18, 25 juli)
  2. Uw naam en telefoonnummer
  3. Met hoeveel personen u wilt komen
  4. Of u speciale dieetwensen heeft
Naast de exclusieve zaterdagen in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage, is Bistro Berlage sinds 1 juni weer open met een breed opgezet terras op het Beursplein en met een aangepaste tafelbezetting binnen in de Bistro, zodat ook hier voldoende afstand kan worden gehouden en de voorzorgsmaatregelen van de RIVM kunnen worden opgevolgd.

Overnachten in een oude drukkerij

Maak van deze bijzondere avond een ware mini-vakantie met een overnachting in INK Hotel Amsterdam – MGallery vanaf slechts €159. Dit moderne boetiekhotel aan de Nieuwezijds Voorburgwal bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand. Net zoals de Beurs van Berlage ademt dit hotel historie en karakter. INK Hotel dankt haar naam aan de geschiedenis van het pand als voormalige thuisbasis van de krant ‘De Tijd’. Als je je ogen sluit, ruik je de inkt nog en hoor je de persen draaien, zoveel historie ademt het hotel. Tel daar de stijlvolle details, ongekende service en luxe kamers met enorme bedden bij op en je snapt waarom INK Hotel de stempel nieuwe klassieker verdient. Reserveren kan via de website of door contact op te nemen met H1159-RE1@accor.com of 020 627 5900.