Coronavirus update

Geachte gast van Bistro Berlage,

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie, moet de Beurs van Berlage haar deuren helaas gesloten houden. Alle fysieke  evenementen in de Beurs zijn afgelast of verschoven naar hopelijk betere tijden, Bistro Berlage is in ieder geval tot en met 28 april 2021 dicht. Tony’s Chocolonely Super Store en Chocolate Bar zullen gesloten blijven en ook Sherlocked is niet meer open. In de normaal gesproken zo bedrijvige Beurs, hotspot en ontmoetingsplek in het hart van Amsterdam, is het van de één op de andere dag opeens weer stil. Het is een situatie die in groot contrast staat met ons gastvrijheidsbloed.

De maatregelen die de overheid neemt om de gevolgen van het coronavirus controleerbaar te houden zijn rigoureus, maar noodzakelijk. Ze geven ons de hoop dat zo min mogelijk mensen ziek worden, totdat iedereen gevaccineerd kan worden.

Door de huidige ontwikkelingen heeft ook u wellicht uw bezoek aan de Beurs moeten annuleren. We hopen dat u in staat bent uw afspraak, etentje of bezoek aan de Beurs te verplaatsen naar een latere datum, zodat we u na deze nieuwe lock-down, alsnog mogen ontvangen.

Mocht u vragen hebben, of behoefte aan informatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn op werkdagen tussen 09:00-18:00 uur te bereiken op het telefoonnummer:  020 – 530 4146.

Tot slot wens ik u allen veel sterkte en vooral een goede gezondheid toe in de hoop dat we elkaar snel weer zullen ontmoeten, immers de Beurs is de Beurs niet als we elkaar niet in levende lijve kunnen ontmoeten.

Actuele informatie van het RIVM en antwoorden op vragen met betrekking tot het coronavirus vindt u hier.