Zelfstandig werkend kok

Vacature

Onze Bistro Berlage is zeven dagen in de week open van 10.00 uur tot 22.00 uur,  waarbij zowel lunch als diner worden geserveerd. In de zomer hebben wij een groot terras voor de deur als onderdeel van het Beursplein. Hou je ervan een steentje bij te dragen aan een ultieme avond uit van onze gasten, in een eigentijds en elegant restaurant? Dan is dit wat voor jou!

Bistro Berlage maakt onderdeel uit van De Beurs van Berlage. De Beurs is niet de nieuwste ‘place to be’ in Amsterdam, maar wel een van de bekendste. Al sinds 1903 is de indrukwekkende Beurs een regelrechte internationale hotspot. Een dynamische plek, midden in de stad, waar elke dag spannende dingen gebeuren; congressen, evenementen, feesten, beurzen, tentoonstellingen en nog veel meer. Ze vinden hun plek in een gebouw met een oppervlakte van 16.000 m² en een capaciteit tot 2.600 gasten.

Jouw rol

Je bent een keukenheld die niets liever wil dan knallen in de keuken. Taken bestaan uit voorbereiden mis en place, bereiden van gerechten volgens vaste receptuur en presentatie, schoonhouden van keuken en apparatuur. Je komt in een waanzinnig keukenteam die bestaat uit een Souschef en twee Zelfstandig werkend koks, onder leiding van een Executive chef. Je gaat samenwerken met de allerleukste collega’s in de Bistro.

Wat breng jij

Herken jij jezelf in het onderstaande profiel? Dan willen wij jou!

 • Afgeronde koksopleiding;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Bereid om op onregelmatige tijden en in het weekend te werken;
 • Passie voor je vak, en gezelligheid na sluitingstijd.

Wanneer verras je ons

 • Jouw passie en enthousiasme voor het vak is voor ons het belangrijkst!
 • Door jouw creativiteit en opgedane inspiratie denk je mee over de gerechten op de menukaart.
 • Collegialiteit en teamwerk vind jij net zo belangrijk als wij: met jouw vrolijkheid, sociale en communicatieve vaardigheden, ben je een uitstekende aanvulling op het keukenteam.
 • 5-sterren kwaliteit en service vanuit persoonlijke gastvrijheid en representatief zijn, is voor jou vanzelfsprekend, je begrijpt wat wij daarmee bedoelen!

Kom je bij ‘onze’ Beurs werken? Wij zijn een hecht, divers en professioneel team. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en ontdekken graag welke waardevolle bijdrage jij kan leveren. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt, we verwelkomen je van harte. Wat verder nog van belang is om te weten:

 • We vinden persoonlijke gastvrijheid, samenwerken, ondernemen, betrokkenheid en leren waardevolle thema’s die bijdragen aan onze 5 sterren kwaliteit en service;
 • Je komt terecht in een dynamische werkomgeving, midden in het centrum van Amsterdam;
 • Arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op vast dienstverband;
 • Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, gebaseerd op de horeca cao, maar met aantrekkelijke extra’s: hogere salarisschalen dan die van de CAO en ATV- en vitaliteitsdagenregeling. Natuurlijk is er een pensioenregeling, 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) per jaar en een regeling voor bedrijfskleding; Dagelijkse personeelslunch en personeelskorting in onze Bistro en toegang tot onze tentoonstellingen.

Enthousiast over deze functie?

Neem telefonisch contact opnemen met Henk van Veluw, Executive Chef via 020 530 4141. Nog steeds enthousiast? Solliciteer meteen en stuur een motivatie en CV naar: werken@beursvanberlage.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.