GROEPEN IN BISTRO BERLAGE

Wilt u met een groep komen lunchen, borrelen of dineren in Bistro Berlage? Dat kan! Voor groepen tot en met 10 personen kunt u gewoon de reserveringsmodule op onze website gebruiken en à la carte eten. Bent u geïnteresseerd? Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen dan contact met u opnemen over de verdere details van uw reservering en de keuze van het arrangement.

Voor groepen boven de 50 personen willen we u vragen telefonisch contact op te nemen met de Bistro via 020 – 530 41 46 zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het exclusief afhuren van onze Bistro.

DINEREN MET EEN GROEP

Voor groepen hebben wij diverse arrangementen samengesteld bestaande ​​uit drie gangen, waarbij u kunt kiezen welk gerecht het beste bij u past. Uiteraard serveren wij een lekker drankje bij het menu.

Diner

LUNCHEN MET EEN GROEP

Lunchen met een groep is een feest bij Bistro Berlage! Wij hebben een speciaal lunchpakket samengesteld met soep, tosti’s en een lekkere salade. Een warme lunch is ook mogelijk!

Lunch

BURGER MENU

Op veler verzoek hebben wij een speciaal burger arrangement gemaakt, waarbij u kunt kiezen uit onze heerlijke burgers, voorafgegaan door een heerlijke seizoenssoep

Burgers

RESERVEREN VOOR GROEPEN

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :