GROEPEN IN BISTRO BERLAGE

Wilt u met een groep komen lunchen, borrelen of dineren in Bistro Berlage? Dat kan! Voor groepen tot en met 10 personen kunt u gewoon de reserveringsmodule op onze website gebruiken en à la carte eten. Voor groepen tussen de 10 en 50 personen hebben wij speciale arrangementen samengesteld. Deze kunt u hieronder vinden. We hebben twee verschillende luncharrangementen en twee dinerarrangementen. Bent u geïnteresseerd? Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen dan contact met u opnemen over de verdere details van uw reservering en de keuze van het arrangement.

Voor groepen boven de 50 personen willen we u vragen telefonisch contact op te nemen met de Bistro via 020 – 530 41 46 zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het exclusief afhuren van onze Bistro.

LUNCHEN MET EEN GROEP

Lunchen met een groep is een feestje bij Bistro Berlage! Wij hebben een speciaal luncharrangement samengesteld met soep, gegrilde sandwiches en een lekkere salade. Een warme lunch kan ook! Bekijk het arrangement in de link hieronder.


 

LUNCHARRANGEMENT

BURGERS MET EEN GROEP

Op veler verzoek hebben we een speciaal burger arrangement gemaakt, waarbij je kunt kiezen uit onze heerlijke burgers, voorafgegaan door een lekkere seizoenssoep. Bekijk het arrangement in de link hieronder.


 

BURGERARRANGEMENT

BORRELEN MET EEN GROEP

Komt u gezellig borrelen met een groep in Bistro Berlage, dan verwennen we u met een Hollands borrelarrangement, zodat u tussen de tegeltableaus van Toorop heerlijk kunt genieten van een borrel en een lekkere snack.


 

BORRELARRANGEMENT

DINEREN MET EEN GROEP

Voor groepen hebben wij verschillende arrangementen samengesteld die bestaan uit drie gangen, waarbij u zelf kunt kiezen welk gerecht het beste bij u past. Uiteraard schenken we iets lekkers bij het arrangement.


 

DINERARRANGEMENT

RESERVEREN VOOR GROEPEN